Nameštaj Prodaja Politika privatnosti

Ova Politika privatnosti opisuje kako se vaši lični podaci prikupljaju, koriste i dele kada posetite ili obavite kupovinu sa namestajprodaja.com („Sajt“).

LIČNE INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO

Kada posetite Sajt, automatski prikupljamo određene informacije o vašem uređaju, uključujući informacije o vašem veb pretraživaču, IP adresi, vremenskoj zoni i neke od kolačića koji su instalirani na vašem uređaju. Pored toga, dok pretražujete Sajt, prikupljamo informacije o pojedinačnim veb stranicama ili proizvodima koje pregledate, koje veb lokacije ili termini za pretragu su vas uputili na Sajt i informacije o tome kako ostvarujete interakciju sa Sajtom. Ove automatski prikupljene informacije nazivamo „Informacije o uređaju“.

Prikupljamo informacije o uređaju koristeći sledeće tehnologije:

- „Kolačići“ su datoteke sa podacima koje se postavljaju na vaš uređaj ili računar i često sadrže anonimni jedinstveni identifikator. Za više informacija o kolačićima i kako da onemogućite kolačiće, posetite http://vvv.allaboutcookies.org.
- „Datoteke evidencije“ prate radnje koje se dešavaju na sajtu i prikupljaju podatke uključujući vašu IP adresu, tip pretraživača, dobavljača Internet usluga, stranice za upućivanje/izlaz i oznake datuma/vremena.
– „Veb svetionici“, „oznake“ i „pikseli“ su elektronske datoteke koje se koriste za beleženje informacija o tome kako pretražujete Sajt.
[[UMETNI OPIS DRUGIH TIPOVA KORIŠĆENIH TEHNOLOGIJA ZA PRAĆENJE]]

Pored toga, kada obavite kupovinu ili pokušate da obavite kupovinu preko Sajta, od vas prikupljamo određene informacije, uključujući vaše ime, adresu za naplatu, adresu za isporuku, informacije o plaćanju (uključujući brojeve kreditnih kartica [[INSERT BILO KOJE DRUGE PRIHVATENE VRSTE PLAĆANJA]] ), adresa e-pošte i broj telefona. Ove informacije nazivamo „Informacije o porudžbini“.

[[UMETNITE SVE DRUGE INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJATE: OFFLINE PODACI, KUPLJENI MARKETINŠKI PODACI/LISTE]]

Kada govorimo o „ličnim podacima“ u ovoj Politici privatnosti, govorimo i o informacijama o uređaju i o informacijama o porudžbini.

KAKO KORISTIMO VAŠE LIČNE INFORMACIJE?

Koristimo informacije o porudžbini koje prikupljamo generalno da bismo ispunili sve porudžbine poslate preko Sajta (uključujući obradu vaših informacija o plaćanju, organizovanje isporuke i pružanje faktura i/ili potvrda porudžbine). Pored toga, koristimo ove informacije o porudžbini da:
Komunicirajte sa vama;
Pregledajte naše porudžbine za potencijalni rizik ili prevaru; i
Kada je u skladu sa preferencijama koje ste podelili sa nama, da vam pružimo informacije ili oglašavanje u vezi sa našim proizvodima ili uslugama.
[[UMETNITE DRUGE UPOTREBE INFORMACIJA O NARUDŽBI]]
Koristimo informacije o uređaju koje prikupljamo da bismo nam pomogli da pregledamo potencijalne rizike i prevare (posebno vašu IP adresu), i uopštenije da poboljšamo i optimizujemo našu veb lokaciju (na primer, generisanjem analitike o tome kako naši klijenti pretražuju i komuniciraju sa sajtu i da procenimo uspeh naših marketinških i reklamnih kampanja).
[[UMETNITE DRUGE UPOTREBE INFORMACIJA O UREĐAJU, UKLJUČUJUĆI: OGLAŠAVANJE/PONOVNO CILJANJE]]
DELITE VAŠE LIČNE INFORMACIJE

Vaše lične podatke delimo sa trećim licima kako bi nam pomogli da koristimo vaše lične podatke, kao što je gore opisano. Na primer, koristimo Shopifi za napajanje naše prodavnice na mreži – više o tome kako Shopifi koristi vaše lične podatke možete pročitati ovde: https://vvv.shopifi.com/legal/privaci. Takođe koristimo Google analitiku da nam pomogne da razumemo kako naši klijenti koriste sajt – više o tome kako Google koristi vaše lične podatke možete pročitati ovde: https://vvv.google.com/intl/en/policies/privaci/. Takođe možete da isključite Google analitiku ovde: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Na kraju, takođe možemo da delimo vaše lične podatke da bismo bili u skladu sa važećim zakonima i propisima, da bismo odgovorili na sudski poziv, nalog za pretres ili drugi zakoniti zahtev za informacijama koje primimo, ili da bismo na drugi način zaštitili svoja prava.
[[UKLJUČITI AKO KORISTE REMARKETING ILI CILJANO OGLAŠAVANJE]]
BIHEVIORALNO OGLAŠAVANJE
Kao što je gore opisano, koristimo vaše lične podatke da bismo vam pružili ciljane reklame ili marketinške komunikacije za koje verujemo da bi vas mogli zanimati. Za više informacija o tome kako ciljano oglašavanje funkcioniše, možete posetiti obrazovnu stranicu Inicijative za mrežno oglašavanje („NAI“) na http://vvv.netvorkadvertising.org/understanding-online-advertising/hov-does-it-vork.

Možete da odustanete od ciljanog oglašavanja na sledeći način:
[[
UKLJUČITI LINKOVE ZA OPTUŽBU OD KOJI SE USLUGE KORISTE.
ZAJEDNIČKE VEZE UKLJUČUJU:
FACEBOOK – https://vvv.facebook.com/settings/?tab=ads
GOOGLE – https://vvv.google.com/settings/ads/anonimous
BING – https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads
]]
Pored toga, možete da se odjavite od nekih od ovih usluga tako što ćete posetiti portal za onemogućavanje Alijanse za digitalno oglašavanje na: http://optout.aboutads.info/.

NE PRATE
Imajte na umu da ne menjamo praksu prikupljanja podataka i korišćenja podataka našeg sajta kada vidimo signal Ne prati iz vašeg pretraživača.

E AKO SE NALAZI U ILI AKO PRODAVNICA IMA KUPCE U EVROPI]]

VAŠA PRAVA
Ako ste stanovnik Evrope, imate pravo da pristupite ličnim podacima koje imamo o vama i da zatražite da se vaši lični podaci isprave, ažuriraju ili izbrišu. Ako želite da iskoristite ovo pravo, kontaktirajte nas putem kontakt informacija u nastavku.
Pored toga, ako ste stanovnik Evrope, primećujemo da obrađujemo vaše podatke kako bismo ispunili ugovore koje bismo mogli imati sa vama (na primer, ako naručite preko Sajta), ili na drugi način da bismo ostvarili naše legitimne poslovne interese navedene iznad. Pored toga, imajte na umu da će vaše informacije biti prenete van Evrope, uključujući Kanadu i Sjedinjene Države.

USVAJANJE PODATAKA
Kada pošaljete porudžbinu preko Sajta, čuvaćemo vaše podatke o porudžbini za našu evidenciju osim ako i dok ne zatražite da izbrišemo ove informacije.

[[UMETNI AKO JE POTREBNO STAROSNO OGRANIČENJE]]
MALOLJETNICI
Sajt nije namenjen osobama mlađim od [[INSERT AGE]].

PROMENE
Možemo s vremena na vreme ažurirati ovu politiku privatnosti kako bismo odrazili, na primer, promene u našoj praksi ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga.
KONTAKTIRAJTE NAS
Za više informacija o našim praksama privatnosti, ako imate pitanja ili želite da uložite žalbu, kontaktirajte nas e-poštom na [email protected] ili poštom koristeći detalje navedene u nastavku:

Kruševac, 37000, Srbija